maandag 8 september 2008

Workshop Kennisverankering voor LIC medewerkers

Dinsdag 2 september hebben we (A3 en Ronald) in het kader van de kennisdeling op dinsdag ochtend een workshop georganiseerd met als onderwerp Kennis verankeren: Wat is het? Waarom zouden we het doen? En hoe dan?

Doel van de workshop was in eerste instantie kennis delen: ervoor zorgen dat collega's een idee krijgen van waar we mee bezig zijn en daarnaast was de workshop een try-out voor de workshop op 13-11-2008 van het programma SpotLICht, een reeks van themabijeenkomsten op het gebied van onderwijsinnovatie.

De workshop was een succes. De actieve werkvorm die we gekozen hebben was voor een aantal medewerkers inspirerend en duideljk werd dat niet iedereen met het begrip 'kennis' uit de voeten kon. Het lijkt daarom wijsheid om in een volegnde workshop te beginnen met een werkdefinitie van kennis. Daarnaast liepen de beelden die de LIC medewerkers hadden bij het werkwoorden verankeren uiteen maar sloten voor een belangrijk deel aan bij onze eigen beelden!

Het idee om te beginnen met het activeren van het subjectief concept werd deze keer overgeslagen i.v.m. technische problemen met de laptop... Volgende keer wel doen!

De interpretatie van de uitkomsten van de workshop volgen nog!

Geen opmerkingen: