maandag 10 maart 2008

Afsprakenlijst vergadering van 6 maart

  1. Maarten brengt de community Onderwijsontwikkeling/Kennisverankering op orde.
  2. Adri mailt in het vervolg de voorlopige agenda een dag voor de vergadering.
  3. Adri stuurt een verslagje van de bijeenkomst van het gesprek met de Pabo op naar Nicole en Theo.
  4. Anita plaatst info over het 4C/ID model op de blog kennisverankering.
  5. De trekkers van de projecten uit het programma Onderwijsontwikkeling komen een keer bij elkaar om te komen tot een gezamenlijk model van aanpak en na te gaan hoe we zicht krijgen op de onderlinge beinvloeding van de projecten binnen het programma onderwijsontwikkeling.
  6. Anita gaat een bijeenkomst organiseren om de visie op leren en onderwijs toe lichten, speciaal voor diegene die niet van dichtbij bij de herijking van de onderwijsvisie betrokken is geweest.
  7. ATM en AB&I hebben belangstelling getoond voor het project kennisverankering. Zij krijgen een uitnodiging voor een gesprek (format Pabo-gesprek).
  8. Ronald heeft het Innovatium (Rotterdam) bijgewoond (zie eerder bericht). Hij zoekt nog wat meer informatie en achtergronden op over Spirow en plaatst de resultaten van deze zoek-vind tocht op deze blog.
  9. Over het gebruik van Blackboard, de blog en het CS is het volgende afgesproken:
    1. de blog is in principe de plaats waar ideeen kunnen worden uitgewisseld en de verslagen van de bijeenkomsten na te lezen zijn etc etc. Een probleem is dat in de blog niet gelinkt kan worden naar documenten.
    2. Afgesproken is nu dat alle documenten in het CS geplaatst worden en dat zowel vanuit de Bb community en als vanuit de blog hiernaar gelinkt kan worden.
    3. Bb zal gerbuikt worden voor meer statische zaken en de blog met name voor het proces.

Geen opmerkingen: